Loading color scheme

Η Ειδική Γραμματέας βραβεύει τους πρωταθλητές εφήβων

Η Ειδική Γραμματέας του Α.Ο. Πεύκης Παρασκευή (Βούλα) Βάσσου βράβευσε τους Πρωταθλητές Εφήβων

Η "δική" μας Παρασκευή (Βούλα) Βάσσου, η οποία είναι και μέλος του Δ.Σ. και Πρόεδρος της Επιτροπής Ανάπτυξης & Χορηγειών της ΕΣΚΑ απένειμε το κύπελλο στους Πρωταθλητές Εφήβων.

Πρωταθλητής Εφήβων κατετάγη η ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου (ΓΣ) Περιστερίου η οποία νίκησε στον τελικό την ομάδα του ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ.

Ο ΓΣ Περιστερίου κατέκτησε το Πρωτάθλημα Εφήβων, επικρατώντας του ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ στον χθεσινό δεύτερο τελικό με σκορ 89-54, ενώ είχε κρδίσει και στον πρώτο τελικό με σκορ 60-88.

Το φύλλο αγώνα του δεύτερου τελικού:

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 89
ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 54

Διαιτητές: Ορφανός Ι., Χρηστίδης Π.
Δεκάλεπτα: 16-17, 46-29, 71-39, 89-54

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Παπαμάρκος, Δελή): Φύτρος 6, Μπιλάλης 4, Γκάτζο 17 (4), Γκίκας, Μανιας 6, Τόλα 9, Βλαχογιάννης 8, Μπουντούρης, Ευσταθιάδης 19 (3), Φίλιππας 7, Ζουγρης 8, Σταυρακόπουλος 5 (1)

ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ (Αγγέλου, Δανιήλ): Μαραγκόπουλος 12 (1), Σωτηρόπουλος 2, Δημητρός 10 (1), Κορκοντζέλος 11, Λαγός 19, Μουάτσος, Φραγκούλης, Τσαμαλής

Έναρξη Προπονήσεων Ποδοσφαίρου 17-5-2021

Σας ενημερώνουμε οτι ξεκινούν τη Δευτέρα 17-5-2021 οι προπονήσεις όλων των ηλικιών τις ίδιες μέρες και ώρες.οι προπονήσεις θα γίνονται στο ανοιχτό του ηλιακού χωριού.
Λογω covid θα πρέπει να έχετε μαζί σας φωτοτυπία του self test που κάνετε για το σχολείο σας.
Προπονητές: Παντοπουλος άγγελος 6941656002 Κοντομηνάς Κώστας 6932214876 Κα Βούλα 6974558063
 

Ο Α.Ο. Πεύκης εύχεται καλή επιτυχία

Ο Α.Ο. Πεύκης εύχεται καλή επιτυχία

Αύριο Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021 ξεκινούν οι Πανελλαδικές εξετάσεις για τους μαθητές της Γ΄ Τάξης των Γενικών αλλά και των Επαγγελματικών  Λυκείων της χώρας.

Ο Α.Ο. Πεύκης εύχεται καλή επιτυχία στις αθλήτριες & στους αθλητές των τμημάτων του αλλά και σε όλες και όλους τους μαθητές που είναι υποψήφιοι για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Παιδιά μας, δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι η ζωή είναι γεμάτη δοκιμασίες και ότι ανεξαρτήτου αποτελέσματος οι ευκαιρίες που θα ανοίγονται μπροστά σας συνέχεια είναι οι αιτίες για να δυναμώνετε και να προχωράτε.

Παιδιά μας, οι Πανελλαδικές εξετάσεις στις οποίες καλείστε να συμμετάσχετε είναι μία από τις πολλές δοκιμασίες που σας καθιστούν δυνατότερους, σοφότερους και εμπειρότερους για τη συνέχεια του βίου σας.

Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον αγώνα σας, ο οποίος θα είναι και νικηφόρος.

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Πεύκης

Α.Ο. Πεύκης: Νέο τμήμα «Ψυχαγωγικής Γυμναστικής: Πεζοπορίας, Ορειβασίας, Ποδηλασίας & Σκι»

Ακόμα ένα τμήμα απευθυνόμενο καθαρά στην «Ψυχαγωγική Γυμναστική» ανακοίνωσε πως δημιουργεί ο Α.Ο. Πεύκης, με στόχο να στελεχωθεί άμεσα και να ξεκινήσει την δράση του από την ερχόμενη περίοδο.

Συγκεκριμένα, ο Α.Ο. Πεύκης ανακοίνωσε την ίδρυση του τμήματος «Ψυχαγωγικής Γυμναστικής» και των αντίστοιχων τμημάτων υποδομής: Πεζοπορίας, Ορειβασίας, Ποδηλασίας και Σκι.

σημα πεζοπορίας  ορειβασίας σήμα sima podilasia σκι σήμα

Και εγένετο η «Ψυχαγωγική Γυμναστική» του Α.Ο. Πεύκης! Όπως ανακοίνωσε επίσημα ο Α.Ο. Πεύκης, το τμήμα «Ψυχαγωγικής Γυμναστικής» είναι γεγονός.

Μάλιστα, στόχος είναι να στελεχωθεί άμεσα και να συμπληρωθούν όλα τα τμήματα Πεζοπορίας, Ορειβασίας, Ποδηλασίας και Σκι, θέτοντάς τα άμεσα σε λειτουργία.

Εκτός αυτού, θα γίνει και μεγάλη προσπάθεια δημιουργίας Ακαδημιών του τμήματος, έτσι ώστε να καλλιεργηθεί το άθλημα και να δημιουργηθούν νέες/οι αθλήτριες/ές από τα σπλάχνα του Συλλόγου.

Η Ανακοίνωση

«Ο Α.Ο. Πεύκης από τα πρώτα χρόνια της ίδρυσής της έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανάπτυξη του αθλητισμού. Και όπως παλιά, το ίδιο πράττει και τώρα.

Ένα ακόμη τμήμα ιδρύεται και τίθεται άμεσα σε λειτουργία από την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Το τμήμα «Ψυχαγωγικής Γυμναστικής».

Και όχι μόνο αυτό, αλλά παράλληλα θα δημιουργηθούν Τμήματα Υποδομής: Πεζοπορίας, Ορειβασίας, Ποδηλασίας και Σκι. Ο απώτερος στόχος είναι η καλλιέργεια του αθλήματος και η δημιουργία νέων αθλητριών/ών από τα σπλάχνα του Συλλόγου.

Πληροφορίες που θα αφορούν την έναρξη εγγραφών, τις προπονήσεις και την έδρα του τμήματος καθώς και των Ακαδημιών θα μπορούν να παίρνουν οι ενδιαφερόμενες/οι από τον Γενικό Γραμματέα του Α.Ο. Πεύκης Νικηφόρο Κωνσταντίνου: τηλ 6974034113, nikiforoskon@gmail.com.»

Έναρξη Προπονήσεων Μπάσκετ 17-5-2021

ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI AΠO TH ΔEYTEPA 17-5-21 APXIZOYN OI ΠPOΠONHΣEIΣ ΓIA OΛEΣ TIΣ HΛIKIEΣ TIΣ IΔIEΣ HMEPEΣ KAI ΩPEΣ.
ΛOΓΩ COVID OI ΠPOΠONHΣEIΣ ΘA ΓINONTAI ΣTO ANOIXTO, ΠΛHΣION TOY HΛIAKOY XΩPIOY KAI ΘA ΠPEΠEI NA EXETE MAZI ΣAΣ TO self test ΠOY KANATE ΓIA TO ΣXOΛEIO ΣAΣ.
ΠΛHPOΦOPIEΣ ΣTO THΛ 6974558063 (KA BOYΛA) KAI ΣTOYΣ ΠPOΠONHTEΣ ΣAΣ.

Η Βούλα Βάσσου στο νέο Δ.Σ. της Ε.Σ.Κ.Α.

O A.O. ΠEYKHΣ ΣYMMETEXEI ΣTO NEO Δ.Σ.THΣ EΣKA

META TIΣ ΠPOΣΦATEΣ APXAIPEΣIEΣ H ΓPAMMATEAΣ ΠAPAΣKEYH (BOYΛA) BAΣΣOY EKΛEXΘHKE ΣTHN ΠPΩTH TPIAΔA ΓIA TO Δ.Σ.

AΞIZEI NA ΣHMEIΩΘEI OTI EIXAN ΔHΛΩΣEI YΠOΨHΦIOTHTA 42 ATOMA AΠO TH MEΓAΛYTEPH ENΩΣH  ΣΩMATEIΩN  KAΛAΘOΣΦAIPIΣHΣ KAI ΨHΦIΣΘHKE AΠO 45 ΣΩMATEIA AΠO TA 107 ΠOY TEΛIKA ΨHΦIΣAN.

H EMΠEIPH KAI EYΓENIKH BOYΛA AΣXOΛEITAI ΠEPIΣΣOTEPO AΠO 15 XPONIA ME TH ΔIOIKHΣH TOY  AO ΠEYKHΣ , IΔIAITEPA ME TO MΠAΣKET KAI EXEI ΠPOΣΦEPEI ΠAPA ΠOΛΛA  ΣTHN AΘΛOYMENH NEOΛAIA KAI ΔIEKΠEPAIΩNEI TEΛEIA OΣA THΣ ANATIΘENTAI.

TO Δ.Σ. TOY A.O. ΠEYKHΣ TH ΣYΓXAIPEI ΓIA THN EKΛOΓH THΣ KAI THΣ EYXETAI NA EXEI MIA ΔYNAMIKH ΠAPOYΣIA ΣTA NEA THΣ KAΘHKONTA.

Ο Α.Ο. Πεύκης τιμά και θυμάται τον Ντούσαν Ίβκοβιτς

Ο Α.Ο. Πεύκης τιμά τον εκ των κορυφαίων προπονητών στην ιστορία του Μπάσκετ.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς είχε δεσμούς φιλίας με τον Σύλλογο και επισκέπτονταν συχνά το κλειστό γήπεδο μας, άλλωστε ο γιός του Πάβλε Ίβκοβιτς έπαιζε στον Α.Ο. Πεύκης όταν η ομάδα μας αγωνίζονταν στην Γ΄ Εθνική.  

Ιβκοβιτς 3

Στις φωτογραφίες ο σπουδαίος προπονητής με τον Πρόεδρο του Α.Ο. Πεύκης Θεόδωρο Μακρυνιώτη και την Ειδική Γραμματέα του συλλόγου Βούλα Βάσσου.

Μεγάλη απώλεια ο θάνατός του

Το παγκόσμιο μπάσκετ έγινε φτωχότερο με τον θάνατο του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Είναι από τις απώλειες που δεν αναπληρώνονται. Το κενό πίσω του μεγάλο και δυσαναπλήρωτο.

Η κληρονομία που αφήνει όμως στο μπάσκετ είναι ανεκτίμητη και πολύτιμη. Ο Ντούντα υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους του αθλήματος. Ένας φιλόσοφος του μπάσκετ και της ζωής.

Ο «σοφός» όπως τον αποκαλούσαν οι μπασκετάνθρωποι, έχαιρε του σεβασμού και της εκτίμησης της κοινότητας του μπάσκετ και του αθλητισμού γενικότερα. 

Ιβκοβιτς 2

Σύντομο Βιογραφικό

Ο Ντούσαν «Ντούντα» Ίβκοβιτς (29 Οκτωβρίου 1943 -16 Σεπτεμβρίου 2021, Βελιγράδι) ήταν Σέρβος επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής και μετέπειτα προπονητής καλαθοσφαίρισης. Το 2008, οπότε και ανακοινώθηκε από τη FIBA Europe ο τιμητικός κατάλογος με τις 50 προσωπικότητες με τη μεγαλύτερη προσφορά στην ιστορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματο (Euroleague), ο Ίβκοβιτς συμπεριλήφθηκε ανάμεσα στους 10 μεγαλύτερους προπονητές στην ιστορία του θεσμού. Το 2017 εισήχθη στο Hall of Fame της Διεθνoύς Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και τιμήθηκε με το βραβείο «Θρύλος της Ευρωλίγκα», από την Ευρωλίγκα ανδρών.

Απεβίωσε σε ηλικία 77 ετών στις 16 Σεπτεμβρίου 2021, λόγω πνευμονικού οιδήματος και έρπητα .

Όσα είπε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην κηδεία

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε πως "έφυγε ο άνθρωπος που ήταν τα πάντα για μένα: δάσκαλος, προπονητής, νονός, φίλος. Άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα πίσω του. Τον συνάντησα για πρώτη φορά στα τέλη της δεκαετίας του '70. Με κάλεσε στην εθνική ομάδα. Ακόμη και σήμερα χρησιμοποιώ καθημερινά τις συμβουλές του. Ήξερε πώς να εξηγήσει στον άλλον αυτό που θέλει, πώς θα τον χαλαρώσει, ήταν ένα μεγάλο σχολείο. Είναι κάτι που δεν έχω ξεχάσει ποτέ όλα αυτά τα χρόνια. Όταν αποφάσισα να γίνω προπονητής, μου έδωσε την ευχή του".

ΑΟ ΠEYKHΣ CAMP

 

ΑΟ ΠEYKHΣ CAMP

(Kλειστό Γυμναστήριο Πεύκης, Δαβάκη & Καράγιωργα, 15121 Πεύκη)

Περίοδοι

Καθημερινά 08:00 – 15:00

Α΄ Περίοδος: 22 Ιουνίου – 26 Ιουνίου 2021

Β΄ Περίοδος: 28 Ιουνίου – 02 Ιουλίου 2021

Γ΄ Περίοδος: 05 Ιουλίου – 09 Ιουλίου 2021

Δ΄ Περίοδος: 12 Ιουλίου – 16 Ιουλίου 2021

Πληροφορίες – Εγγραφές

Στο Κλειστό Γυμναστήριο Πεύκης

Δευτέρα – Τετάρτη: 17:30 – 20:00

Σάββατο: 10:00 – 12:00

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

697 455 8063

693 923 3455

697 391 3310

Κορίτσια – Αγόρια από 6 έως 16 ετών

 Μπάσκετ

Μυϊκή Ενδυνάμωση

Αθλοπαιδιές

Παιχνίδια

Μαζί Guest αθλητές έκπληξη